WELKOM

donderdag 14 oktober 2010

Nog even wennen!

Ben nog niet helemaal gewend aan het feit dat ik nu ook een blog heb. Weer een aantal leuke dingen gemaakt, maar natuurlijk of niet hier geplaatst of geen foto gemaakt voordat ik een kaart op stuurde.
Maar bij deze toch nog de 2 inzendingen voor 1. de uitdaging van Creabest (http://www.creabest.nl/ )en 2. de sketch uitdaging die ik op dat forum aan Ilona had gegeven - zelf ook nog even gemaakt met foto's van de voetbaltraining van Rick.
Dit is de LO voor de uitdaging van Creabest - Je mocht dit keer kiezen uit de 49 uitdagingen die al waren geweest. Voor mij was het een hele uitdaging om eens meerdere lintjes te gebruiken. Deze foto's, genomen tijdens het trouwen van een nichtje en het feestje voor het 55-jarig huwelijk van mijn oom en tante , leenden zich daar goed voor. Bedenk me nu dat ik ook nog beloofd had om een album te maken van het 55-jarig huwelijk - ben ik nog niet aan toe gekomen. Binnenkort maar eens tijd voor maken.

De tweede foto invoegen lijkt dus even niet te lukken, dus dat houden jullie nog te goed. --> is gelukt. De flitser blijkt helaas iets te overdreven op de foto te staan, maar foto's zijn genomen tijdens een training van De complete Techniek die mijn jongste zoon volgt. Wil heel graag een goede keeper worden en met deze trainingen specifiek op het gebied van keepen moet hij een stukje op weg geholpen worden. Leuk om te zien hoeveel plezier hij er in heeft. En fanatiek !!! dat hij is....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten