WELKOM

woensdag 25 april 2012

Washington

Even wat anders dan mijn hobbies ...
Deze week voor werk in Washington waar we onze collega's van over de wereld treffen -- zijn hier met zo'n 500 tot 600 man/vrouw uit 51 landen !!!
Gisteren met onze eigen groep een toer door Washington gemaakt en voor mij was dit het bezoek aan een aantal cupcake zaken. Dit is in Nederland nog niet zo in, maar hier in de US wel. Vond ik leuk om te gaan doen omdat dit weer een leuk onderwerp is om te scrappen :-) - trouwens de andere foto's ook.
Vanavond een openings ceremony gehad met alle mensen die hier zijn - leuk om weer een aantal collega's te ontmoeten uit het midden oosten, latin america en asia-pacific. Het is alweer 4 jaar geleden dat ik hun heb gezien en ondanks dat ik niet veel contact meer met hun heb omdat ik niet meer aan die producten werk, was het heel leuk om ze weer te spreken.
Hieronder een aantal foto's  (niet te veel omdat uploaden erg traag is) waaronder de cupcakes, Haitam uit -ik geloof dat het een van de golf-staten was, maar ben ik even kwijt, Nevine uit Egypte en onze Japanese collega. De oranje fanaat ben ik .... voor deze gelegenheid had iedereen uit Nederland een oranje boa en oranje sloffen klompen.... De boa verliest echt veel veren, dus of het hotel hier blij mee is weet ik niet zeker....
Woensdag avond nog een monument tour bij moonlight - als ik nog fut heb donderdag/vrijdag dan nog een paar foto's.
Groetjes, Wilma2 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n tripje, wat zin die Cupcakes er lekker uit zeg, ziet er allemaal gezellig uit, veel plezier nog.

  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Wilma,

  Wat een vervelend werk heb jij, als je daarvoor helemaal naar amerika moet.LOL!

  XOXO Carla

  BeantwoordenVerwijderen