WELKOM

maandag 28 maart 2011

Pluk de dag

Een buurvrouw van ons moest een aantal bestralingen ondergaan en ik had een soort schilderij bedacht met 12 schuifplaatjes die ze dan in de loop van de tijd zou krijgen, zodat het uiteindelijk 1 geheel zou vormen.
Ik kwam net de foto's weer tegen en bedacht me dat ik deze nog niet op mijn blog had gezet omdat ik niet wilde dat ze het van te voren al zou zien. Het "schilderij" is nu echter af en gelukkig is ze alweer begonnen met werken en nu kan het dus wel.
Boven een plaatje van hoe het eruit ziet zonder de schuifplaatjes - had ik wel bewerkt met stempels om het er toch nog wat leuk eruit te laten zien, onder de finale versie met de toepasselijke tekst - pluk de dag.

LO challenges

Elke maand probeer ik aan een aantal challenges mee te doen. Ook dit keer weer de blogs van scrappassion en Ingeborgs scrapbooking bekeken en daar waren weer hele leuke challenges te vinden. Omdat ik nog een aantal foto's had liggen van ons uitje naar het spoorwegmuseum vorig jaar, heb ik de uitdaging nog iets groter voor mezelf gemaakt door de twee uitdagingen bij elkaar te laten passen.
De linker kant is de uitwerking voor scrappassion - ton sur ton - en de rechter voor Ingeborgs scrapbooking nav een sketch.

 


zondag 20 maart 2011

Duo challenge

Recentelijk weer een leuke blog ontdekt - duo-challenge.blogspot.com. Op dit blog wordt elke maand een pdf-file "gedeeld" waarmee je dan een kaart maakt en meedoet aan de challenge.
Deze maand, heel toepasselijk, het thema Lente. De kaart was heel leuk en daarom, ondanks het feit dat ik eigenlijk te weinig tijd in een week/maand heb (volgens mij heeft iedereen dit gevoel wel :-)) ,de pdf-file opgevraagd en de kaart gemaakt. Met het volgende resultaat:


zaterdag 19 maart 2011

Silhouette

Van de week weer een aantal dingen met de Silhouette gemaakt  voor op 't shirts om kado te geven. Dit keer met heat transfer een brandweerwagen en patroontjes voor Rhinestones - o.a. "hart"ballonen en een leuk zeepaardje. De foto's van de gemaakte 't shirts staan op de pagina other things.

maandag 14 maart 2011

Kaartje challenge Marianne Design

Deze week weer eens een kaartje gemaakt en wel voor de challenge van mariannedesign. Deze keer geen specifiek thema, alleen voorwaarde dat een plaatje of stempel van Marianne Design gebruikt moest worden.
Direct mijn nieuwe speeltje - de Scor-pal - uitgeprobeerd en deze jump-card volgens patroon hiermee gemaakt.
De foto maken was nog het lastigste - dan maar een keer met rode ondergrond, want het wit met goud was niet goed te zien op wit.